Over mij

Mies-ib-boom

Ik ben Michelle, maar noem me maar Mies. Dat is het eerste wat ik altijd zeg als ik een nieuw persoon ontmoet. Waarom? Geen idee. Michelle past niet bij me en ik vind het ook zo raar om te zeggen dat ik Mies heet. Mies dus.
Ik woon sinds dit jaar weer in Rotterdam samen met mijn vriendjelief Ibrahim (zie hierboven). 

Al jaren wil ik deze blog starten, maar het is er nog nooit van gekomen. Ik ben namelijk een enorme twijfelkont. Zo wil ik alles heel goed doen, maar ben ik ook liever lui dan moe. Zie je hoe vaak ik het woordje ‘maar’ zeg? Juist…twijfelen. Iets waar ik heel goed in ben, net als dingen vergeten. En natuurlijk van alles kwijt raken.
Daarom heb ik drie jaar geleden, in 2012, een boekje gekocht. Hierin kan ik alle dingen opschrijven die ik graag zou willen maken, kopen, leren en later wil bereiken. Op de voorkant schreef ik: ‘Ik wil heel veel, dus heb ik een boekje nodig. Misschien zelfs twee.’

Het eerste boekje raakte ik al snel kwijt, dus kocht ik een tweede. Niet echt wat ik bedoelde met het ‘misschien zelfs twee’ gedeelte maar hey, ik had wel gelijk.

Alle dingen die ik nog uit mijn hoofd wist schreef ik opnieuw op. Dit keer in categorieën. Boekje 1 vond ik een half jaar later terug onder mijn bed. Beide boekjes raak ik nog steeds regelmatig kwijt, maar altijd vind ik ze weer terug. Omdat ik toch graag alle dingen die ik heb opgeschreven voor altijd bij me wil hebben, had ik iets nodig wat ik maar moeilijk kwijt zou kunnen raken. Je raad het al, deze blog.

Heb je een vraag over mij of mijn blog? Aarzel dan niet, en stuur me een berichtje!