Een vaste rubriek bij Meisjes aan de Maas

nu0v1TCIv3XIQ9r6NPuR-QQGTxkYIPZJtfHrpHbI8EA,qsPHk06C5lnEIAaI-GBInWcptCB8miBgKLA7KQM55XY

Hoi lieve lezers, ik ben officieel een Meisje aan de Maas! Voor mijn rubriek ‘Binnenkijken met Mies’ ga ik maandelijks op bezoek bij Rotterdammers met mooie interieurs. Dat vind ik super leuk, want mijn interieur bord op Pinterest groeit met de dag. Daarnaast ben ik best een vieze gluurder als ik door de stad loop; bij ieder huis móet ik even naar binnen gluren om te kijken of ’t wat is. Nu hoef ik eindelijk niet meer te gluren, want ik ga gewoon lekker bij de mensen naar binnen. Hoera!

Deze maand keek ik binnen bij een goede vriend van mij; Mike. Hij heeft een prachtig huis in het centrum van Rotterdam. Wil je het artikel lezen? Klik dan op de afbeelding!

P.S. Ben je (of ken je) iemand met een leuk interieur en woon je in Rotterdam? Mail me dan naar mies@misschienzelfstwee.nl. Misschien kom ik jou dan wel interviewen over je huisje 🙂

4 thoughts on “Een vaste rubriek bij Meisjes aan de Maas

  1. ik kijk stiekem ook wel eens naar binnen, nieuwsgierig naar de inrichting. Maar, mensen doen dat dus ook bij mij. Maar dan niet even, nee ze blijven staren, zelfs als ik ze aankijk. Misschien is het een compliment voor mijn interieur haha. Tegenwoordig zwaai ik naar ze als ze te lang kijken. Ik moet de eerste keer dat iemand terugzwaait nog meemaken :’) dus als je een keer iemand ziet zwaaien, dan ben ik dat. Zwaai je terug? 😉
    Ga ik nu even op de foto klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *