Fijne Kerst!

KerstkaartHerman-mz2-01

Eten. Dat is waar Kerst bij mij om draait. Gisteren heb ik dan ook al een mooi kerstdiner mogen verzorgen voor mijn lieve vriendje, zijn vader en broertje. Dat was ontzettend gezellig (en leuk om te doen, voor het eerst in mijn eigen huisje!). Vandaag ga ik ouderwets gourmetten bij mijn moeder met mijn lieve omie, zusje en natuurlijk Ib. Morgen eet ik bij mijn vader. Wat we eten is nog een verrassing, al moest ik wel runderlappen halen van hem bij de suup. Dat deed me een beetje denken aan die verjaardagsuitnodigingen waarop stond “Wat we gaan doen is nog een verrassing, maar neem wel je zwemspullen mee”. Gelukkig was het zwemmen ook altijd even leuk, dus ik twijfel er niet aan dat dit een prima Kerst zal worden.

Fijne Kerst allemaal! Ik hoop dat jullie een fijn weekend hebben. Laat je me weten hoe het was? 

Veel liefs,
Mies

One thought on “Fijne Kerst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *