Mijn eigen paleis

Processed with VSCOcam with hb2 preset
Het is hier even stil geweest, maar niet zonder reden. Degenen die me op Instagram volgen wisten het al lang (want veel spam); wij hebben ons eigen huisje! Inmiddels zitten we er een week en zijn we redelijk gesetteld. Niet zonder een hoop discussies over van alles en nog wat en duizend tripjes naar de IKEA (lees hoe dat gaat maar bij Aline, die heeft dat al perfect omschreven), maar we zijn er.

Het voelt al echt als thuis. Het is klein, maar knus. Rommelig, maar opgeruimd. Van mij, maar ook van hem. Er zijn nu al kleine details waar ik me aan erger (lees: de slowjuicer die niet op de wasmachine kan blijven staan als er wordt gewassen omdat de plaat dan gaat trillen en een irritant tikkend geluid maakt). Maar weet je, die details hebben allemaal ook weer z’n charme. Hoewel, wanneer het nieuwe er vanaf is zal ik die charme niet meer vinden in druipend wasgoed in mijn nek wanneer ik aan het plassen ben. Nu staat het in ieder geval zwart op wit dat ik het ooit allemaal best prima vond (note to self: lees deze blogpost als je gillend gek wordt).


Alles heeft inmiddels een eigen plekje (het fietswiel jammer genoeg ook). Nu willen we sommige dingen nog wat meer eigen maken. Zo zijn we druk bezig om de standaard witte-kastjes-zilveren-werkblad-en-handgrepen-huurhuis-keuken (galgje, anyone?) om te toveren naar een keuken die wat meer bij ons past (MINTGROEN!!!) en heeft ook de kledingkast die er al in stond eraan moeten geloven.

Al sinds dinsdag denk ik dat ‘we nu wel ongeveer klaar zijn’. Dat ik wel een avondje op de bank kan ploffen met Ib. WRONG. Ik blijf dingen opruimen en op een leukere of handigere manier neerzetten. Door alle drukte heb ik eigenlijk geen vakantie gehad. Maar weet je, ik hoef helemaal niet op vakantie. Want ik woon in Rotterdam.

Cactussen-paleisje-01

 

20 thoughts on “Mijn eigen paleis

    1. Hahaha, jaaa ik ben zo trots! Ik hoop de mintgroene keuken heel snel te kunnen laten zien. Ik heb zelf al iets verpest door op een heel vrouwelijke en ondoordachte manier te gaan boren, dus ik wacht vol (on)geduld op het vriendje.

  1. Oeh wat tof dat jullie het uiteindelijk ook echt gekregen hebben, gefeliciteerd! Het ziet er in ieder geval heel mooi uit (ik deed even een skeak peak op je instagram).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *