Paasbruner (breakfast, lunch & diner)

Paasbruner-01Eerst zou het een Paasontbijt zijn. Toen werd het een Paasbrunch. Maar toen we gisteren pas om half 4 aan tafel gingen met mijn omie kon ik het bijna een Paasbruner noemen. Ook goed hoor. Net zo lekker.

Natuurlijk had ik weer veel te veel gemaakt, zoals elk jaar. We denken van tevoren altijd heel veel hapjes nodig te hebben, maar in de praktijk houden we minstens de helft over. Gelukkig heb ik een persoonlijke vuilnisbak/stofzuiger die maar al te graag alle leftovers opeet (het vriendje dus hรจ, geen hondje ofzo).

Maar toch… Altijd als ik veel eten voor mijn neus zie en ik merk dat anderen het niet meer opkunnen vind ik dat ZO ZONDE. Ga met mij dan ook nooit naar een all-you-can-eat restaurant. Ik blijf namelijk gaan totdat ik letterlijk ontplof (misschien de reden voor die tien kilo extra mij). En ik had pavlova gemaakt, dan kun je me dat niet echt verwijten, toch?

Eerste Paasdag was een goeie. Lekker rustig, veel eten en gezellig met mijn mamma, zusje en omie. Vandaag ga ik naar Swan Market toe. Dat had mijn Pinda voorgesteld (en dan is het sowieso al goed). Iets rustiger aan met het eten, maar wel lekker rondneuzen. En misschien toch wat eten.

Processed with VSCOcam with f2 presetHoe was jouw Paasweekend?

Liefs,
Mies

14 thoughts on “Paasbruner (breakfast, lunch & diner)

 1. Ohhh, yum; die foto’s alleen al! Ik heb inderdaad ook zo’n ‘stofzuiger’, hihi. Ik heb ook zรณ veel gegeten dit weekend, echt ongelofelijk. Maar hey, daar is Pasen voor nietwaar? Ik wilde eigenlijk ook naar de Swan Market gaan vandaag, maar helaas reden de treinen niet richting Rotterdam. Better luck next time! ๐Ÿ™‚ Was ’t nog leuk?

  1. Hahaha, die stofzuigers zijn altijd handig. En klopt helemaal hoor, Pasen is daar echt de tijd van het jaar voor. Jammer dat de treinen niet reden. Was zeker leuk. maar ont-zet-tend druk. Ben om half 6 (half uur voor sluitingstijd) nog even teruggegaan en toen was het heerlijk. Volgende keer samen?

 2. Mooi bericht Mies! Heerlijke foto’s ook. Wat lekker dat jullie zo veel gemaakt hebben.
  Ik ken dat wat je zegt, over allemaal lekkere dingen op tafel en ze niet kunnen laten staan! Ik vind dat ook zo zonde + ik wil gewoon alles proberen. Ik heb in lange tijd niet zo veel gegeten als gisteren, volgens mij heb ik zelfs met kerst niet zo veel gegeten.
  Ik had een paarbrunch bij m’n ouders met Luc en m’n zusje + vriendje en mijn broertje. Mijn moeder had echt mega veel in huis gehaald en alles was zo lekker, ik zat uren lang bomvol. Vervolgens ging ik even naar een verjaardag van een vriendinnetje en daarna naar Lucas’ ouders, en m’n zusje + vriendje gingen mee. Ook m’n schoonouders hebben altijd ontzettend veel te eten en tja.. Je weet hoe dat gaat.
  Ik had vanochtend niet eens trek en dat is echt heel bijzonder. Normaal word ik hongerig wakker, omdat ik op de andere dagen wel altijd let op wat ik eet haha.
  Veel plezier bij de Swan Market! Over drie weken ga ik naar die in Den Haag met m’n zusje.
  En leuk trouwens, dat je Pinterestfoto’s aan de rechterkant van je blog laat zien! Mooi.
  Liefs

  1. Wat een leuke lange comment! Klinkt als een gezellig weekend San, leuk. ๐Ÿ™‚ Je moet wel heeeeel veel gegeten hebben om geen trek te hebben in de ochtend. Jij over een paar weekjes veel plezier bij Swan Market. Vind ik je vondsten op je blog?

 3. Ziet er echt heerlijk uit en mooi zo die foto’s. Ik krijg weer spontaan honger van die foto’s, maar ik wilde ook weer wat gezonder aandoen, hihi! Veel plezier bij Swan Market, super leuk!

 4. Ziet er allemaal super lekker uit! ๐Ÿ˜€ ik heb er een fijn paasweekend opzitten, ik heb dit gevierd met mijn familie want vriendlief was ziek, dat was wel jammer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *